ru
Fi
Ostamassa, myymässä vai
sijoittamassa?
Esittely
Vuokra
Myynti
Osto
OstamaSSA
MYYMÄSSÄ
SIJOITTAMASSA
37 объектов
37 объектов
37 объектов

Mikäli harkitset kotisi myyntiä, kutsu meidät katselmukseen niin saat kotisi realistisen hinta-arvion. Meille henkilökohtainen, aktiivinen ja asiantunteva palvelu on itseisarvo. Luotettavan ja osaavan välittäjän avulla asuntosi arvo nousee, myyntiaika lyhenee ja myynti sujuu vaivattomasti. Takaamme onnistuneen asuntokaupan sekä parhaan tuloksen.

MYYmässä
lue lisää
SIJOITTAMASSA
Olemme erikoistuneita asuntosijoittamiseen. Vuosien aikana olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään asuntosijoittamisella.Tarjoamme syvällisen asiantuntemuksen ja autamme hankkimaan pääkaupunkiseudulla parhaat sijoituskohteet ja hallinnoimaan ne. Olemme tehneet asuntosijoittamisesta mahdollisimman helppoa luomalla sijoitusasunnon hankkimisesta “avaimet käteen” palvelun. Hoidamme myynti-, osto- ja vuokraustoimeksiannot.
Vapauta aikaasi, ulkoista sijoitustoimintasi ja nosta se seuraavalle tasolle.
Lue lisää
Olemme luotettava ja ammattitaitoinen kumppani asunnon ostossa, olit sitten ostamassa omaa kotiasi tai hankkimassa sijoitusasunnon.
Meidän tehtäväksemme jää sinun toiveittesi asunnon etsiminen. Otamme yhteyttä niihin asunnon omistajiin, joiden kodit vastaavat kriteereitäsi.

OSTAMASSA


lue lisää

tehokkaat ja luotettavat palvelut asuntosijoittajille
Me vuokraamme asuntosi turvallisesti, nopeasti ja tehokkaasti. Meiltä saat juuri sinulle räätälöidyt kattavat palvelut sijoitusasuntojen hoidosta aina hallinnointiin saakka. Tämä sisältää myös yhteydenpidon vuokralaisen ja yhtiön kanssa, vuokranvalvonnan ja uudelleenvuokraukset.
Laadukas ja sujuva vuokravälitys on valttimme

Varmistamme sijoituksellesi parhaan mahdollisen vuokratason

Varmistamme vuokralaisen laadun

Tarjoamme yhden vuoden vuokravälitystakuun

Kannamme riskin vuokralaisen vaihtumisesta kesken vuoden

Tarjoamme huolettomia palveluita sijoitusasuntojen ostamiseen ja myyntiin

Miksi asuntosijoittajaksi ?
Asuntosijoittaminen on turvallinen sijoitusmuoto joka kasvattaa omaa varallisuutta. Hyvästä sijoitusasunnosta saa tasaista vuokratuottoa ja pidemmällä aikavälillä arvonnousua. Asuntosijoittamisessa sinä päätät oman tapasi ja sinulla on useita mahdollisuuksia vaikuttaa sijoituksesi tuottoon. Sijoituasunto on hyvä sijoitus tulevaisuuteen.
Vuokratuotto
4-6%
Arvon nousu
2-4%
Vuokran kasvu
2-3%
yli
300 000
Vuokraasuntojen käyttöaste
pääkaupunkiseudulla
94,5%
Vuokralla asuvien pääkaupunkiseudulla
43%
Asuntosijoittajien määrä
Suomessa
FINHOME GROUP Oy tarjoaa asiantuntevaa ja henkilökohtaista kiinteistönvälitystä pääkaupunkiseudulla. Mikäli harkitset kotisi myyntiä, olet ostamassa uutta kotia tai sijoitusasuntoa ota rohkeasti yhteyttä niin hoidamme elämäsi tärkeimmistä kaupoista huolettomat. Meidän tehtävänämme on olla apunasi päätöksenteossa ja varmistaa, että saat parhaimman mahdollisen lopputuloksen.
Tarjoamme asuntosijoittajille syvällisen asiantuntemuksen ja juuri sinulle räätälöidyn palvelun. Olemme tehneet asuntosijoittamisesta mahdollisimman helppoa luomalla sijoitusasunnon hankkimisesta “avaimet käteen” palvelun. Hoidamme myynti-, osto- ja vuokraustoimeksiannot.

Igor rokka
Toimitusjohtaja
Kiinteistönväilittäjä, LKV, LVV, HTM
Made on
Tilda